Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@21:41:50 GMT

صنعت بیمه در عصر جدید

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۹۹۳۰

صنعت بیمه در عصر جدید

نام گذاری هر سال توسط رهبر انقلاب اسلامی بیش از سه دهه سابقه دارد که براساس تعیین راهبرد‌های کشور با واقعیت‌های موجود است گرچه می‌توان به عنوان یک عامل وحدت آفرین در کشور نیز تلقی شود. نام گذاری سال‌های اخیر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین در واقع ادامه سنتی است که معظم له بیشتر تاکید بر تولید دارد و این موضوع نشان از اهمیت تولید در مفاهیم اقتصاد است و در واقع رشد تولید باعث رشد اقتصاد خواهد شد و این موضوع در ظاهر کلام است لیکن مهم پی بردن از کنه موضوع و ماهیت کلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امروز کشور ما نیازمند رشد و توسعه است، دنیای امروز شاهد رشد حیرت آور در برخی از علوم و صنایع مختلف هستیم لذا پیروی از روش‌های قدیمی نه به صلاح کشور است و نه می‌تواند عامل رشد شود.

تاکید مقام معظم رهبری بر دانش بنیان بودن تولید و اهمیت و ضرورت حرکت به سمت تکنولوژی‌های نوین و تولیدی در عصر جدید باید شاهد دگرگونی‌های جدید و اساسی در آینده نزدیک باشیم همگام بودن با تحولات نوین جدید لازم و ضروری است تولید محصولات دانش بنیان علاوه بر صرفه جویی و استفاده بهینه از امکانات باعث ارائه خدمات و محصولات مطابق با نیاز بازار‌ها و ذی نفعان خواهد بود و به نوعی هدفمند شدن تولید و ارائه خدمت است.

یقینا هر کار تولیدی و ارائه خدمت منجر به اشتغال خواهد شد، اما تولید دانش بنیان نگرش جدید به مقوله اشتغال است وجه تمایز تولید و ارائه خدمت در روش دانش بنیان و روش سنتی با عام بودن تولید در تخصص گرایی است در تحلیل‌های مختلف توسط صاحب نظران آینده از آن افرادی است که دانش و تخصص و مهارت داشته باشند لذا تاکید بر تربیت نیروی انسانی متخصص و مطابق با نیاز‌های صنعت و کشور است و قطعا تولید بر مبنای دانش منجر به اشتغال پایدار خواهد شد.

در عصر جدید تبادل دانش امر طبیعی است و دستیابی به تولید دانش بنیان با نهاد‌های علمی در دنیا آسانتر است.

اولین قدم در سال جاری برای دستیابی به شعار سال توجه ویژه به ملزومات آن تامین زیر ساخت‌ها مورد نیاز برای ارائه خدمات دانش بنیان است که در هم بعد نرم افزاری و سخت افزاری مهم خواهد بود.

و، اما در صنعت بیمه مشکلات و چالش‌های وجود دارد در حالی که صنعت بیمه از شرکت‌های دانش بنیان فقط در بخش کوچک فروش بیمه استفاده می‌کند و آن هم به صورت ناقص و بسیار کم در حالی که حوزه‌های مختلفی از جمله پرداخت خسارت و تعیین نرخ ومدیریت ریسک ….. وجود دارد که این شرکت‌ها می‌توانند در حوزه خدمت¬رسانی و در زمینه‌های کاهش هزینه و افزایش راندمان اقدامات خوبی انجام دهند اگر در عصر جدید می‌خواهیم ضریب نفوذ بیمه از تقریبا ۲.۷ به ۷ درصد برسد این موضوع بدون برون سپاری قابل حل نیست و به نظر می‌رسد مسیر موفقیت صنعت بیمه در حوزه کاهش هزینه‌ها و توسعه بازار استفاده از شرکت‌های دانش بنیان است که نهاد‌های ناظر و سیاست گذار در این ارتباط باید مقررات و قوانین لازم را برای بستر سازی در این حوزه اقدام نمایند. برای رسیدن به محصولات و تولیدات دانش بنیان آسان‌ترین راه رسیدن به آن استفاده از نیرو‌های خوش فکر و جوان آماده به کار است که امید است باعث نفوذ نوآوری در صنعت بیمه شود.

به هر حال از شاخص‌های توسعه اقتصادی کشور رشد و توسعه صنعت بیمه است لذا در عصر جدید توجه سیاستگذاران به لزوم استفاده از فناوری‌های نوین بیش از بیش باید مورد توجه قرار گیرد و به طوری که کسب و کار‌های نوپای بیمه با مدل کسب و کار‌های جدید وارد عرصه صنعت شوند.

شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از هوش مصنوعی و سایر فناوری¬های نوین اقدامات همچون کاهش هزینه، بهبود تجربه مشتری، ارایه محصولات جدید و مدیریت ریسک و … بسیار در صنعت موثر خواهند بود.

اما توسعه همه جانبه صنعت بیمه کشور نیازمند ایجاد توازن در رشد فناوری و محصولات نوین و در بخش‌های مختلف است که البته این خود یک مشکل در رسیدن به اهداف صنعت است و مشکل دیگر عدم وجود نیرو‌های متخصص در صنعت متناسب با شعار سال است؛ بنابراین برای رسیدن به اهداف شعار سال نیازمند ایجاد زیر ساخت‌های ضروری و تسهیل در مقررات و آیین نامه و تربیت و پرورش نیرو انسانی است و این اولین گام در راستای شعار سال خواهد بود در غیر این صورت تحقق اهداف میسر نخواهد شد.

علی صلاحی نژاد

عضو رسمی انجمن حرفه‌ای بیمه

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 عصر جدید دانش بنیان صنعت بیمه خواهد شد شعار سال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان