Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی از تشکیل کارگروه مشترک صنعت بیمه و فعالان حوزه دانش‌بنیان خبر داد و گفت: نهاد ناظر صنعت بیمه در زمینه توسعه دولت الکترونیک و هوشمند سازی صنعت بیمه گام‌های بلندی برداشته و این روند را با جدیت ادامه خواهد داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از بیمه مرکزی، «مجید بهزادپور» در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه از پیچیدگی‌های فنی خاصی برخوردار است و براین اساس اجرای هر گونه طرح نوین به خصوص در زمینه‌های دیجیتالی و دانش بنیان باید با حساسیت ویژه اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این نکته که استارتاپ‌ها در صنعت بیمه به رسمیت شناخته شده‌اند، اظهار داشت: شیوه ورود استارت‌آپ‌ها به صنعت بیمه با اشکالات بسیاری روبرو بوده و در دوره جدید تمامی توان علمی و فنی را به کار می‌گیریم تا در نحوه ارائه خدمات نوین بیمه به معیشت شبکه نمایندگان بیمه‌ای لطمه‌ای وارد نشود.

بهزادپور با برشمردن برخی از راهکارهای توسعه استارت‌آپ‌های بیمه در کنار فعالیت بی‌دغدغه شبکه سنتی فروش از نخبگان دعوت کرد تا در انجام این پروژه با نهاد ناظر صنعت بیمه همراهی کنند.

رئیس شورای‌عالی بیمه در عین حال تاکید کرد که عرصه باید به‌گونه‌ای فراهم شود تا همه شبکه خدمات بیمه‌ای با روش‌های فنّاوری نوین نسبت به انجام فعالیت و ارائه خدمت اقدام کنند.

وی در پایان از تشکیل کارگروه مشترک صنعت بیمه و فعالان حوزه دانش‌بنیان خبر داد و بر دانش افزایی نخبگان نسبت به صنعت بیمه تاکید کرد.

در ادامه این نشست، «سورنا ستاری» ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در خصوص الکترونیکی شدن بسیاری از خدمات بیمه‌ای، اظهار داشت: مقوله هوشمندسازی اقتصاد با دیجیتالی شدن فعالیت‌ها تفاوت زیادی دارد و صنعت بیمه می‌تواند با ریل‌گذاری جدید به سمت هوشمندسازی حرکت کند.

بر اساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با اشاره به‌ضرورت ارائه بیمه‌نامه‌های هوشمند از تحول دیجیتالی به‌عنوان راهکار اصلی مقابله با تخلفات و تقلبات بیمه‌ای یاد کرد و گفت: راه‌اندازی مرکز نوآوری در بیمه مرکزی یک اقدام قابل تحسین است و با احیای کارگروه‌های تخصصی می‌توان به آینده روشن صنعت بیمه امیدوار بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: حمید بهزادپور ، سورنا ستاری ، شورای عالی بیمه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سورنا ستاری شورای عالی بیمه صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، گفت: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی لازم در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته و در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

میثم اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل‌ونقل بخشی از زیست شهری است، بنابراین با سایر شئونات زندگی مردم درهم‌تنیدگی دارد و در عین حال که جلوی چشم همه قرار دارد، اما پیچیده است و موجب تغییرات سریع در روند حمل‌ونقل می‌شود.

وی افزود: فراهم کردن سریع و درست زیرساخت‌های حمل‌ونقل از سوی مسئولان امر اهمیت زیادی دارد، به این معنا که کندی‌ها و خطاهایی که زیست‌بوم‌های انسانی دارند را با استفاده از فناوری از سیستم خارج می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حیطه فناوری تولیدکننده و مصرف‌کننده داریم، گفت: تولیدکنندگان شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان مدیریت‌های حمل‌ونقلی به نمایندگی از شهروندان هستند.

اکبرزاده ادامه داد: نمایشگاه‌ها و رخدادهایی که همچون نمایشگاه حمل‌ونقل مکانی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده را در یک مکان گرد هم می‌آورد تا بتوانند یکدیگر را پیدا کنند، چرا که در حالت عادی نیازها تولید می‌شود، اما فرصتی برای پیدا کردن تأمین‌کننده آن‌ها نیست، در واقع افرادی بالقوه می‌توانند مواردی را تأمین کنند که مطمئن نیستند مصرف‌کننده داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته، در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

کد خبر 750495

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان